Marketing

Marketing advies en uitvoering

Marketing helpt u met het vinden van de juiste activiteiten afgestemd op uw bedrijfsdoelstelling. Wilt u uw product of dienst op de markt introduceren? Of wilt u uw omzet verhogen door uw afzetgebied uit te breiden?

Smartmotion bepaalt samen met u de marketingstrategie en kan diverse activiteiten voor uw bedrijf uitvoeren:

  • het opzetten van een marketingplan
  • uitvoeren van promotieactiviteiten
  • ontwikkelen van advertentiemateriaal voor uw bedrijf
  • klantenbinding activiteiten (CRM)

Een flexibele marketing medewerker

Naast bovenstaande projecten kunt u Smartmotion inhuren voor een aantal uur per week of per maand, om bijvoorbeeld lopende marketingtaken of promotieprojecten bij te houden. Of u kunt incidenteel een paar dagen gebruik maken van de diensten voor bijvoorbeeld het (mede-)organiseren van een evenement.

U heeft wel een specialist in dienst die uw bedrijf kent, maar niet de hoge kosten van een full-time werknemer. Zodra de marketingtaken niet meer nodig zijn of juist toenemen kunt u hier flexibel op inspringen.

Denk ook bijvoorbeeld aan:

  • hulp tijdens een drukke promotieperiode, promotioneel evenement of beursdeelname.
  • follow-up na een promotieaktie. Hierbij worden alle reacties van klanten verzameld, beantwoord en/of doorgestuurd naar de volgende verantwoordelijke binnen uw bedrijf. Sales kan reageren op verkopen, klachten kunnen worden afgehandeld en adresgegevens worden verwerkt voor toekomstige acties.