Over

Smartmotion is een eenmanszaak, maar voor uitgebreide projecten en aanvullende diensten kan ik rekenen op een groot netwerk van specialisten.

Mijn naam is Desiree Stumeijer en mijn expertise ligt op het gebied van marketing, projectmanagement en design. Na mijn marketing opleiding heb ik diverse functies gehad waarbij ik veel ervaring in de verkoop, marketing en promotie heb opgedaan.

Voor motorfiets merken Triumph en Moto Guzzi hield ik me bezig met de marketing voor de interne markt en contact met de dealers. Bij Sony Europa was het een grote uitdaging om de activiteiten tussen het Japanse hoofdkantoor naar alle Europese landen toe te coördineren.

Van marketing naar webdesign

De laatste jaren begon internet een steeds grotere rol te spelen in de dagelijkse marketing-taken en ben ik me gaan verdiepen in het gebruik van het web. Na een opleiding in professionele webdesign ken ik nu naast het communicatieve aspect ook de technische kant van internet.

Dit betekent dat ik weet wat de mogelijkheden zijn voor een attractieve website, maar het communicatie-aspect niet uit het oog verlies. Het belangrijkste blijft het overbrengen van de boodschap.

Profiel

Mijn kennis van de verschillende aspecten marketing en online-communicatie zijn een ideale mix die ik kan gebruiken bij kleine en middelgrote bedrijven. Ik vind het een uitdaging om mee te denken met de strategie van het bedrijf en deze te verwerken in de marketingactiviteiten.

Een goed persoonlijk contact met een klant vind ik belangrijk om diensten op maat te kunnen leveren. Daarnaast is het binnen de perken houden van de kosten met een zo groot mogelijk resultaat een streven.

Verder vind ik het belangrijk om een professionele aanpak te hanteren. Goede afspraken en duidelijke communicatie zorgen voor een goede relatie.

Doelstelling

Voor sommige bedrijven is het nog een drempel om veel activiteiten op het web te doen. Ik hoop met mijn kennis het internet meer als een totaal onderdeel van het bedrijf te laten worden.

Als er eenmaal een website online is, kan ik pro-actief meedenken met het up-to-date houden van de website. Een groot voordeel van de combinatie marketing en internet. Met het onderhoudscontract kan dit veel werk en zorgen bij een klant wegnemen.

Op deze manier kan ik op verschillende momenten mijn diensten aanbieden. Soms intensief bij het ontwikkelen van een site, dan weer incidenteel met updates of andere marketing taken. Met als uiteindelijk doel; heel leuk werk verrichten voor een tevreden klant.