Webdesign

Veel bedrijven hebben een website of willen graag online, maar vooral bij kleine en middelgrote bedrijven ontbreekt een specialist die zorgt voor een professionele uitstraling.

Het overbrengen van de boodschap is een tweede knooppunt. Welke informatie zet u op het net? Hoe zorgt u dat uw doel wordt bereikt en kunt u dat controleren en eventueel aanpassen?

Website op maat

Smartmotion kan een restyle doen van uw huidige site. Maar ook de ontwikkeling van een nieuwe site die past bij de huisstijl van uw bedrijf is geen probleem. We nemen het werk voor u uit handen, inclusief het bepalen van de juiste pagina-structuur, leveren van aangepast beeldmateriaal en text.

Ook kunnen wij zorgen voor updates en website analyse.

> Ik wil graag een webshop beginnen of mijn website aanvullen met een shop

Webdesign stappenplan

Bij elk webdesign project wordt gewerkt met een duidelijk stappenplan. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Na elke stap wordt contact met u genomen om vast te stellen of we nog de juiste weg volgen. Na akkoord wordt verdergegaan in het traject.

  • Concept

Aan de hand van het persoonlijk intakegesprek wordt een opzet getoond met paginastructuur, stappenplan en prijsopgave

  • Ontwerp

Het gekozen ontwerp wordt uitgewerkt met text, foto’s en één of meerdere onderhangende webpagina’s

  • Realisatie

De definitieve text en foto’s worden verwerkt en de onderliggende pagina’s worden ontwikkeld. Alles wordt op een aparte site getoond voor controle.

  • Test

De site wordt online gezet op het definitieve web-adres. De links en mail- en formulierfuncties worden gecontroleerd en zonodig aangepast.

  • Publicatie

De site wordt aangemeld bij zoekmachines en branche gerelateerde sites. Links vanuit andere sites kunnen worden geactiveerd en eventueel kan een online advertentiecampagne beginnen.

  • Onderhoud & onderzoek

Om informatie actueel te houden is update noodzakelijk. Dit kan incidenteel gebeuren of met een onderhoudscontract. Het eerstvolgende onderhoud zit binnen het project en wordt zonder extra kosten verricht.
Onderzoeken van webbezoekers is belangrijk om te achterhalen of de bezoekers hun weg kunnen vinden. Waar nodig worden aanpassingen in de site aangebracht.

Website onderhoud zonder zorgen

Vooral het up-to-date houden van een website is een lastige maar belangrijke taak. Promotie acties, agenda berichten en andere boodschappen zorgen ervoor dat de website interessant blijft om te bekijken. Klanten kunnen zich op deze manier meer betrokken voelen met het bedrijf.

Wij kunnen u trainen voor het onderhouden van uw eigen website. Maar u kunt ook het behandelen van updates aan Smartmotion overlaten. Dit kan op incidentele basis, maar ook op contractbasis voor een aantal keer per jaar (webredactie).

Webredactie

Bij deze vorm van website onderhoud zijn de kosten relatief laag. Afhankelijk van de aard van uw bedrijf kiest u het aantal uren dat u per jaar een update wenst. De gewerkte uren worden bij elkaar opgeteld; regelmatig kleine wijzigingen kan dus prima.

Het volstaat om per telefoon of e-mail nieuws door te geven. Wij zorgen dat het netjes online komt met bijbehorende links en aangepaste foto- of beeldmateriaal. Omdat wij uw bedrijf en de site kennen weten we waar we de wijzigingen moeten aanbrengen. Snel en makkelijk.