Webshop

Online winkelen is niet meer weg te denken. Als u al een bestaande WordPress website hebt is het geen probleem om er met WooCommerce een webshop van te maken. In de webshop zijn de orders goed te volgen om de bestellingen klaar te kunnen maken en met het betaalsysteem kunt u goed volgen wat de inkomsten zijn. Ook voor boekingen en reserveringen zijn er vele mogelijkheden.

Voor een uitgebreide webshop is Magento een mooi systeem waarmee het hele proces van order, verzending en betaling gevolgd kan worden en volledig aangepast kan worden naar de vereisten van uw bedrijf. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor productsoorten, kortingen, verschillende soorten klanten, verzendingen en betalingen.

Integratie met bedrijfsystemen

De webshop kan worden gekoppeld aan interne systemen zoals een boekhoudpakket om de voorraden bij te houden. Of een logistieke afdeling om de goederen klaar te zetten.

Ook de facturatie kan worden gekoppeld en automatisch uitgestuurd zodra de order binnen is. De klant ontvangt een factuur of bevestiging, maar ook intern ontvangt u alle benodigde informatie zoals u dat wenst.

Door automatische koppelingen kan het proces van een bestelling versneld worden omdat er geen handmatige handelingen nodig zijn.